Çobanisa İlkokulu
Çobanisa Köyü Sütçüler/ISPARTA

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı çağdaş prensiplerle donatılmış, aydınlık gösteren bir okul!

Üreten, düşünen, sorgulayan, isteyen, arzulayan bireyler yetiştirmek.

2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı Isparta İli Yıldız Kızlar Futbol İkinciliği
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Normal öğretim saatleri kullanılmaktadır. Taşımalı öğrenci kabul eden bir okuldur.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında ders başlangıcı; 08.30, bitiş saati ise 14.30 olarak okul idaresince belirlenmiştir.

Kış dönemi kar yağışları gözlendiği için kaloriferli ısınma yapılmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Çobanisa Köyünde yer alan Çobanisa İlkokulu, Sütçüler ilçesi, Isparta İline bağlıdır. Sütçüler´e uzaklığı 7km olup ile uzaklığı ise 108 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çobanisa Köyü, kuru tarım ve hayvancılık yapılan kırsal bir yerleşim yeridir. ORKÖY kapsamında yer alan Çobanisa susuzluk problemleri ile gündeme gelmiştir. Dağınık bir yerleşim olduğundan mahallerinden taşımalı eğitim yapılmaktadır.